Fantastisk tur til Tarva

Med over 50 deltakere på utflukten til Tarva fikk fergemannskap og vertskap det travelt. Men alt ble løst på ypperste måte. Vi ble ønsket velkommen av Ole Johnny Harsvik Barseth, Ann Jorun Grøttan, Edvin Dypvik og Reidar Holden i skolestua på Tarva. Kaffe, kaker og snitter sto klart til vi kom, og vi spiste over evne.

Reidar fortalte om Tarva. Han tok oss med på en rundtur, først til minnesmerket over ulykken i 1945 og etterpå til Mamutten. Mikrofon og høytaler var med på ferden slik at alle kunne høre hva ha sa. Mens vi var på det høyeste punktet på øya, «Mamautten», skinte sola opp og flere kastet jakken. Og værgudene var med oss på hele turen – den beryktede «nordavinden» tok ferie mens vi var på øya. Fortreffelig!

Etterpå ble det servert deilig rømmegrøt og spekemat i skolestua – nok til alle, for å si det mildt.

Tusen takk til vertskapet og til alle som var med på turen. En stor takk også til Idar Aune som har vært en god støttespiller i komiteen.

Del:

error: Content is protected !!