Vi fikk kulturprisen for 2023!!

Indre Fosen kommune overrakte kulturprisen 2023 til Stjørna Heimbygdslag som takk for sitt mangeårige engasjement for lokalhistoria i gamle Stjørna. Vi synes det er stas, og vi takker hjerteligst! Dette inspirerer!

Prisen ble delt ut under hederskvelden i Smia, søndag 10.03.24 av ordfører Oskar Småvik. Fra venstre: Oskar Småvik, Eilif Rødsjø, Kristin Breivoll, John Magnus Aas, Rune Schei og kultursjef Kine Larsen Kimo.

Styret inviterte sine æresmedlemmer, Per Husby, Eilert Bjørkvik, Elin Worpvik og Harald Sommerseth samt Lars Bromstad og Inger Lisa Lillemo til en kulturpris-kaffestund på sitt styremøte tirsdag 19.03.24. Vi takket «sliterne» som dannet grunnlaget for prisen og koste oss med kaffe og kake. Det ble en meget hyggelig kveld med mange gode historier, mest fra gammeltia. Tusen takk for stunden!

Del:

error: Content is protected !!