Årsheftet 2023 er levert!

Redaktør Marit Jansen har levert årsheftet for 2023 til trykking, og bladet skal være i din postkasse hvis du er medlem! Tusen takk til henne og hennes stab pluss alle bidragsytere. Vi i styret er kjempestolte av jobben som er gjort! Gled dere – bladet består av masse interessante og spennende lesestoff fra Stjørna-området.

Til dere som ikke fikk betalt medlemskontingenten innen årsheftet gikk i trykken, er det fortsatt mulig å betale den (kr 250 til konto 4336.16.94881). Vi sender deg heftet fra kontoret vårt så snart vi får pengene på konto. Nye medlemmer får også heftet for 2022 gratis.

Stjørna Heimbygdslag har ÅPEN DAG onsdag 20.12. (12-15) – det er mulig å stikke innom for ev å kjøpe medlemskap og/eller kjøpe både årshefter og bygdebøker (julegavetips?).

Del:

error: Content is protected !!