ÅPEN KVELD på kontoret, torsdag 02.11.23 fra kl. 18 til kl. 20

Vi åpner opp for ÅPEN KVELD etter oppfordring fra dere som er i jobb/er forhindret på onsdager. Tilbudet er i tillegg til ÅPEN DAG som fortsatt «lever» hver onsdag fra kl. 12 – 15.

På ÅPEN KVELD kan vi ha et tema som dere selv bestemmer, vi kan se på gamle bilder og/eller noen forteller historier fra «gammeltia». VELKOMMEN – ta gjerne med gamle bilder som vi kan skanne til deg og ev legge inn i vårt arkiv og kanskje også publisere på vår hjemmeside. Du bestemmer.

På ÅPEN DAG forleden hadde vi temaet HEST. En av våre medlemmer tegnet en hest, og tegneren og de øvrige om var tilstede bidro med navn på alt utstyret som kunne brukes på og hvor på hesten (se tegning). Det ble både god underholdning og ikke minst ny kunnskap til flere på kontoret 🙂

Del:

error: Content is protected !!