En historisk aften er over!

Da er Heimbygdslagets 20-årsjubileumskveld historie, men for en kveld! Nesten 100 gjester bidro til at dette ble et arrangement å minnes! Det startet med velkomstdrink ved ankomst, deretter leste Per Husby og Elin Worpvik jubileumsberetningen. Den vil dere også finne i årsheftet i år. Nydelig middag og dessert fra Landnota ble servert av blide servitører, og så ble det historisk mimrestund med Harald Sommerseth og Eilert Bjørkvik. Under ordet fritt benyttet både Eilif Rødsjø, Endre Stormo og Kine Kimo muligheten til å si noen velvalgte ord, før vi kom til kveldens høydepunkt – oppmerksomhet til de som har deltatt i styre og stell i over ti år, samt utnevnelse av lagets æresmedlemmer, Eilert Bjørkvik, Per Husby, Harald Sommerseth og Elin Worpvik for ekstraordinær innsats i Heimbygdslaget. Jan Hulsund avsluttet programmet med å fortelle om i ord og bilder om sin tur til Kilimanjaro i 2005, Liv Nancy Husby takket for god mat, og deretter ble det musikk med Arwitos. Takk til alle som bidro til at kvelden ble så flott som den ble, og takk til Kristin som ledet oss gjennom kvelden på en utmerket måte!

Æresmedlemmene, f.v. Eilert Bjørkvik, Elin Worpvik, Per Husby og Harald Sommerseth.
Alle hedersgjester, f.v. Leif Ersøybakk, Per Husby, Harald Sommerseth, Geir Sollie, John Magnus Aas, Eilif Rødsjø, Elin Worpvik, Lars Bromstad og Eilert Bjørkvik. John Arthur Winsjansen var forhindret i å møte.
Kristin Breivoll ledet kvelden.
Storsalen i Fritun var fint pyntet til å ta i mot 95 gjester.

Del:

error: Content is protected !!